Ostvarite 400 kn bonusa na Google oglašavanje!

Nudimo Vam 2 posebne ponude za Google AdWordse:

Novi ste u Google oglašavanju

Besplatan Google AdWords kupon u vrijednosti od 400 kn + pregled Vaše web stranice - da li je optimizirana za oglašavanje!

Već imate Google oglase

Besplatan pregled i analiza Vaše Google kampanje!

ISKORISTITE PONUDU DANAS!

Molim Vas upišite Vašu Email adresu
Poruka je uspješno poslana!

Naša uska specijalnost u Google Adwordsima.

Dok ovo čitate netko na internetu traži Vaše proizvode ili usluge! Da li se pojavljujete? Mogu li Vas pronaći?

google adwords

Izaberite najučinkovitiji način oglašavanja putem Google searcha - programa koji pomaže da kupci pronađu Vaš oglas prilikom pretrage vezane za Vaš posao ili uslugu.

SAZNAJTE VIŠE

Google Display Network

Možete doseći korisnike preko milijuna stranica, videozapisa i blogova. Upotrebljava precizno ciljanje za dosezanje angažirane publike – to znači bolje rezultate za oglašivače.

SAZNAJTE VIŠE

google remarketing

Remarketing je inovativno rješenje za oglašavanje koje omogućuje da se Vašim klijentima prikazuju Vaši oglasi dok pregledavaju druge web stranice na internetu.

Google search

Ciljajte korisnike koji su već iskazali interes za Vašu tvrtku.

Search marketing je trenutno najučinkovitiji oblik oglašavanja na Internetu. On omogućava prikazivanje relevantnih oglasa na rezultatima pretraživanja.

Njime odlučujemo gdje i kome će se Vaš oglas pojaviti, kontroliramo poruku koju želite poslati, kontroliramo trošak i dnevnu potrošnju i pratimo konverzije.

PPC ujedno omogućuje vrlo laki izračun povrata uloženog. Prikazivanje Vašeg oglasa je besplatno - plaća se samo određen iznos kada posjetitelj klikne na Vaš oglas.

google search

Google display - prikazivačka mreža

GDN je mreža Internetskih stranica s oglašavačkim prostorom u koji možete smjestiti svoje oglase.

google display network

Upotrebljava precizno ciljanje za dosezanje angažirane publike – to znači bolje rezultate za oglašivače. Možete doseći korisnike preko milijuna stranica, videozapisa i blogova.

Pretraga i prikaz oglasa savršena su kombinacija da biste došli do budućih korisnika u svakom koraku ciklusa kupnje. Predstavlja jednostavan i ekonomičan način oglašavanja na milijunima visokokvalitetnih stranica s vijestima, stranica koje se bave odreðenom temom sadržaja, stranicama s videozapisima i blogovima.

Remarketing ili ponovni marketing s Googleom

Ciljajte korisnike koji su već iskazali interes za Vašu tvrtku.

Remarketing je inovativno rješenje za oglašavanje koje se temelji na tehnologiji ponovnog ciljanja. Remarketing Vam omogućuje da dosegnete posjetitelje svoje web-lokacije i da im, dok pregledavaju druge web-lokacije na webu, prikažete relevantne oglase.

Remarketing pomaže u ostvarivanju nekoliko ciljeva

  • povećanju prodaje
  • razvoju ugleda robne marke klijenta
  • razvoju vjernosti i zadržavanju korisnika
  • poboljšavanju povrata ulaganja u kampanje
google remarketing

Imate pitanja? Super, imamo odgovore za Vas!

Možete nas i nazvati odmah na 01 88 95 377 i pitati što god Vas zanima!

Što uključuje pregled stranice Vaše web stranice?

Pregled stranice uključuje dvije analize. Prva analiza je analize samog izgleda i preglednosti stranice kako bismo zaključili da li se klijenti snalaze na Vašoj stranici i da li su im Vaše ponude jasne i lako dostupne. Drugom analizom ćemo pregledati da li je Vaša stranica "tehnički" ispravna.

Kako uopće početi?

Postoje dva načina kako se možemo spojiti na Vaš račun kako bismo napravili analizu Vaše kampanje. Tako da dobijemo pristup putem našeg MCC računa za što nam je potreban 10 znamenkasti broj Vašeg računa ili možemo se spojiti direktno na Vaš račun. Oba načina su jednako dobra i daju nam dovoljnu količinu pristupa za analizu.

Što će te mi pregledati analizom kampanje?

Analizom kampanja Vašeg AdWords računa detaljno ćemo pregledati:
Strukturu kampanja
Kreative oglasa
Ključne rijeèi i tipove ključnih riječi
Negativne ključne riječi
Koje su najprofitabilnije kampanje, a koje najneprofitabilnije
Što radi dobro, a što loše
Konverzije (ako je moguće)

Što ću dobiti nakon analize AdWords kampanje?

Nakon analize dobiti će te izvještaj sa svim prednostima i nedostacima, a zatim i objašnjenje rezultata putem e-maila ili telefonski. Kako nam je želja raditi s Vama i pomoći Vašem poslu da raste, tako nam je cilj da Vam ponudimo 100% besplatnu, a ujedno i kvalitetnu analizu Vašeg računa.

Koliko će trajati analiza AdWords kampanje?

Dajte nam 2 radna dana. Tako ćemo biti u mogućnosti detaljnije pregledati Vaše podatke. U veæini slučajeva velike nedostatke uočimo odmah, u prvih nekoliko minuta pregleda. Ali ako se strpite 2 dana, moći će te dobiti kvalitetniju analizu.

Što ako odlučim da ne želim surađivati s Vama?

Kako što smo već spomenuli, nema nikakvih obveza za suradnju. Ako nakon analize zaključite da Vam ne možemo pomoći, jednostavno nam ukinete pristup Vašem AdWords računu.

Kolika je cijena?

Ne košta ništa. Nema nikakvih "skrivenih caka" i nikakve obveze da morate odabrati nas za upravljanje Vašim kampanjama. Isključivo nam je cilj da Vas uvjerimo da znamo naš posao i da nas upoznate.

Zašto bih odabrao Beneticu?

Mi smo vrhunski u upravljanju kampanjama - i uživamo u tome. Prije nego uopće počnemo raditi s Vama, želimo Vama dokazati da znamo naš posao i da možemo pokazati stvarne rezultate bili oni povećanje prodaje ili samo ušteda na troškovima kampanje.

Za što ste se specijalizirali?

Mi savjetujemo naše klijente vezano uz oglašivačke kampanje, optimizaciju web stranica i alate za mjerenje i praćenje rezultata. Ako želite da Vaše oglašavanje radi - odaberite specijaliste za Internet marketing.

Benetica je internet marketing agencija

Naš iskusni tim stručnjaka stekao je znanje i iskustvo radeći na najkompleksnijim kampanjama od samih početaka Internet marketinga.

  • google adwords agencija - Benetica

Mi stvaramo profit

Benetica je marketinška agencija s dugogodišnjim iskustvom u Internet oglašavanju i mjerenju učinkovitosti online kampanja.

Naš iskusni tim stručnjaka stekao je znanje i iskustvo radeći na najkompleksnijim kampanjama od samih početaka Internet marketinga.

Svi naši djelatnici stekli su Googleov certifikat za upravljanje oglasima, a kao tvrtka osigurali smo status Google partnera što potvrđuje da Google vjeruje našoj agenciji te da provodimo najbolje primjere iz prakse.

Kontaktirajte nas!

Istaknuti klijenti

slando
allegro
niani.com